Travelblog

Jag, Catherine Z Jone & Michael Douglas i Visby ;)


skrivet den 19 jul av Ben, klockan:13:30

Ja det låter ju lite skoj men tydligen så delar jag semesterort med stjärnparet.
http://www.expressen.se/noje/extra/1.2069176/catherine-zeta-jones-och-michael-douglas-aker-vidare-till-visby

 

Fast jag drar snart vidare, via Schipol Airport till Berlin och därifrån ner mot kontinenten.

Lite sugen på att sticka till Frankrike och ta in på ett äkta genuint lantligt fransk motell, njuta av fransk mat på restaurang och bara njuta av livet.
Fast känner jag mig själv rätt så kommer det räcka med nån vecka innan jag sticker till nån storstad för lite city liv.
Möjligen till Spanien & Barcelona, förutom härliga klubbar och hotell så finns det mängder med annat att göra där. Att gå på restaurang och äta god spansk mat (spansk mat är utan tvekan alldeles för underskattad).
Överhuvudtaget så är jag väldigt förtjust i Spanien (undantaget de överbefolkade semesterorterna då), ett härligt land med en massa kul att hitta på.

 

Kommer att vara borta nån månad innan det blir ”back to Svedala igen”, sen i Oktober drar jag till Norge, eller Bergen för att vara mer exakt. Norden är betydligt roligare att resa i än vad många tror. Synd att inte lite fler drar till ställen som Bergen etc.
Nackdelen är att hotell är dyrt i Norge och resten av Norden men å andra sidan finns det mängder med stugor man kan hyra i Norge för ok priser. Och är man där för skidåkning finns det en massa turiststugor som man kan köpa kort för att övernatta i (gäller då alla turiststugorna). Standarden är enkel i dessa stugor men om det bara handlar om att hitta övernattning så är dem helt ok..

 

Så det är ett bra tips till Norge resenärer.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed