Travelblog

Orättvist, vill också ha annat boende


skrivet den 29 jul av Ben, klockan:15:58

HA ha, snacka om flyt, göra fel och råka spela på samma rad 4 ggr om och vinna 12 millar tack vare det http://www.expressen.se/Nyheter/1.2079704/vann-12-miljoner-av-misstag

 

Vet precis vad jag skulle göra om jag vann 12 millar, resa jorden runt några ggr till och köpa mig nåt fint ställe antingen i Frankrike, England eller Spanien. En övernattningslägenhet i Göteborg hade ju inte suttit fel heller.
Men egentligen så är jag inte så kräsen med mitt boende, bara det är rent, torrt, varmt och inte en massa kackerlackor eller råttor.

 

Folk är så jäkla dumma, jobbar som svin för att ha råd med super boende som de sen varken har tid över att sköta eller njuta av.
Nä ett billigt men mysigt boende kanske i gammal frank landsbygds stil eller något sånt. Jag är iof väldigt förtjust i Barcelona i Spanien och Liverpool i England också.

 

Fast å andra sidan så är chansen att jag skulle vinna en massa pengar nästan obefintlig så det kanske är slöseri med tid att sitta och drömma om det.

 

Men jag har iaf hittat billigt boende inför nästa resa nu, om två v är det bye bye Svedala och Amsterdam here i come!
Sen drar jag vidare ner till Spanien och sen över till Marocko.

Kommer bli grymt skönt att komma iväg igen, planerar att jobba under tiden jag reser denna gång så jag kommer nog vara borta rätt så länge har jag en känsla av.
Sverige entusiaster får ursäkta men jag är inte nöjd med att bo i Sverige, det fungerar inte för mig i längden.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed