Travelblog

Skräckhelg i Göteborg


skrivet den 27 jul av Ben, klockan:00:17

Först och främst så hittade jag världens sämsta boende någonsin (och betänk då hur mycket jag backpackat), billigt boende javisst men ibland så kanske kvalitet gäller framför kvantitet. Har bott på så många olika hostels, hotel och motell men detta var helt värdelöst.

 

Som om det inte vore nog så hamnade jag mitt i Gothia Cup bråken, heeelt sjukt. Unga tonåringar som drog runt i Göteborg och var hur aggressiva som helst, var stundtals riktigt otäckt faktiskt.

Bara titta på det här http://gt.expressen.se/nyheter/1.2075284/flicka-valdtagen-av-tre-gothia-cup-pojkar

Eller detta http://fotboll.expressen.se/Nyheter/1.2074811/sakerheten-kan-skarpas-i-gothia-cup

 

Kan för mitt liv inte förstå hur sjuka i huvudet många ungdomar är idag, det är verkligen så man kan undra vart samhället är på väg. Dessutom så är det just i Europa som det är så extremt, varför?
Vad är det som har hänt på så kort tid, handlar det bara om föräldrar som inte sätter gränser, har tid för sina barn och istället ”curla” dem. Eller är det något annat.
Det sjuka är att det kommit just de senaste typ 15 åren, vad är det som förmår barn att bete sig på detta sätt.
Sen är det kanske så att Sverige vart lite efter i denna negativa utveckling så det kanske egentligen är därför det känns som en så extrem utveckling jämfört mot övriga kontinenten.

 

Men en sak som var bra med denna weekend var att jag hittade en riktigt mysig restaurang, det var verkligen en riktig pärla till restaurang. Göteborg city är faktiskt riktigt bra ur nöjes synpunkt även mätt mot många andra europeiska städer.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed