Travelblog

Tankar på Alpresor och annan skidsemester


skrivet den 21 jul av Admin, klockan:13:34

Kanske fel årstid att nämna det här på men jag börjar att känna ett sug efter att få resa iväg på en skidsemester. Har legat i min gung-matta ute på trädgården tillsammans med surfplattan för att kolla bland olika alpresor som erbjuds. Alltid varit mer av en vinter-människa än sommar dels för att man kan åka skidor. Just skidor har jag åkt sen jag lärde mig att gå för mig själv och har varje vinter när jag var yngre rest till fjällen.

Att jag kollar just nu på Alperna är eftersom att jag inte har varit där tidigare vilket tilltalar mig att uppleva det nu. Har haft bekanta som spenderat mycket tid där och de rekommenderar det starkt. All heder åt den svenska naturen men av bilderna att döma tycker jag att Alperna ser extremt vackert ut. Det är en viktig del för mig när det kommer till vart man ska resa – helst ska det vara vackert plus bra skidbackar.

Det skadar ju inte heller att prismässigt så är det mycket billigare att gå på after-ski där än i Sverige och Norge. Vilket lär dock jämnas ut med flygkostnaden dit ner. Har börjat att kolla på hur mycket flygresorna brukar att kosta och i och med att man är ute i god tid hoppas jag att man ska kunna göra ett bra klipp.

Hade helst haft med mina egna skidor då jag är mest bekväm med att åka på dem men kommer den här gången att hyra istället för att slippa så mycket bagage.


Currently rated 2.5 by 12 people

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed